Як вагітним впоратися з літньою спекою: ТОП-5 лайфхака

Як вагітним впоратися з літньою спекою: ТОП-5 лайфхака
Як вагітним справитися з літньою спекою: ТОП-5 лайфхаків
pinterest

Вагітність у літній сезон - ще випробування на міцність. Вона часто може супроводжуватися неприємними наслідками та вельми специфічною симптоматикою.

Читайте такожЯк правильно вибрати горщик для дитини: ТОП-4 поради
Пропонуємо вам дізнатися, за яким ритмом життя найкраще жити вагітною у спекотні літні дні. Ці лайфхаки допоможуть не лише майбутній мамі, а й її малюкові.

Зменшити кількість солі

Сіль провокує підвищену набряклість. Водночас зменшення її вживання може допомогти уникнути набряків під час вагітності. Але не варто повністю обмежувати її споживання, оскільки сіль містить у собі йодид, які є принципово важливими для розвитку малюка.

Наносити холодний компрес

Читайте також3 совета психолога, как правильно говорить с подростками о сексуальных отношениях
Якщо ви відчуваєте, що перегрілися, нанесіть холодний компрес. Розмістіть вологу серветку на шиї або лобі, щоб знизити температуру та нормалізувати виділення поту.
Можна купити пляшку холодної води в найближчому кіоску і прикласти її до шиї, пахв і під коліна.

Вибирати одяг із натуральних тканин

Вагітним важливо вибирати літній одяг зі світлих тканин. Водночас важливо також не забувати і про натуральні матеріали речей: бавовну та льон. Це допоможе мінімізувати і навіть повністю позбавитися теплових висипів, які часто утворюються під грудьми.

Ходити у зручному взутті

Хочете невеликий лайфхак, як почуватися комфортніше влітку? Взути сандалі на розмір більше вашої ноги, щоб вони почували себе більш розслабленими і відпочили. Бо ближче до вечора, як не крути, а ноги трохи набрякли. Зробіть їм приємне ввечері - прохолодну ванну, куди додайте морську сіль.

Гуляти вранці та ввечері

Прогулянки у сонці вагітним просто протипоказані. Тому побудуйте свій графік життя так, щоб гуляти на вулиці вранці та ввечері. Так ви уникнете сонячного і теплового ударів, які при вагітності загрожують великими неприємностями.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK