Книжки для найменших: ТОП-6 новинок

Лісова Тамара
Книжки для найменших: ТОП-6 новинок
Книги для самых маленьких: ТОП-6 новинок
istockphoto.com

Які книги прочитати найменшим? Ці ТОП-6 новинок оповідають про дружбу і страхи, чарівництво та щирість. А гарні ілюстрації не залишать байдужими нікого

Читайте такожЩо почитати дитині про емоції: 5 книг про емоційний інтелект

«Опоссум, літаюча корова та інші (не)приємності», Ганна Зенькова

Мила фантазійна історія про те, як мала Ася зустріла на своєму шляху промовця, що говорить, сума. Виявляється, це звірятко, не таке вже страшний як може здатися на перший погляд! Книга про дружбу, навіть із тими, з ким з першого погляду це здається неможливим. Добра література з гарними ілюстраціями перенесе у світ чаклунства та казки.

«Іди пограйся з тим хлопчиком!», Клементіна Бове та Мейзі Парадайс Ширрінг
«Иди поиграй с тем мальчиком!», Клементина Бове и Мейзи Парадайс Ширринг / Facebook

Неймовірна історія пригод хлопчика, якого батьки відправили грати в пісочницю з іншим малюком. Скажімо так, це була не найкраща ідея. Адже малюк потрапив до монстрів, потім до пантери, а далі опинився на дахах міста.

Книжка особлива своїми малюнками. У процесі читання вона більше нагадує Віммельбух - з безліччю картинок, які можна розглядати годинами. Причому підійде вона і маленьким малюкам, і старшим діткам.

«Лисеня Лютер і листопад», Джулія Роулінсон

Ця книга - ідеальний варіант, який допоможе пояснити дитині про сезонність і зміну пори року. Маленьке лисеня Лютер намагається повернути дереву опале листя - адже йому холодно! У нього це не дуже й виходить, від чого головний герой дуже засмучується.

Розповідь не тільки цінна з художньої точки зору, але ще вона дає розуміння природних явищ: чому опадає листя, яким тваринам лісу необхідне опале листя і т.д.

"Що ми з тобою побудуємо", Олівер Джефферс
«Что мы с тобой построим», Оливер Джефферс / Facebook

Це ідеальна книга для читання перед сном . Вона занурює у дивовижний світ гармонії, спокою та казки, де головні ролі відведені татові та доньці. Разом вони створюють неймовірні речі, і вони все виходить.

«Що потрібно маленькій кішці», Наталія Шалошвілі

Маленькі кошенята такі милі та беззахисні. Їм потрібна підтримка та опіка, справжній друг, - той, хто читає цю книгу. Хіба можна жити і не радіти дню? Як помічати прості речі та отримувати справжнє задоволення від цього? Ця книга навчить малюка позитивного сприйняття світу.

"Незвичайне яйце", Білл Піт
«Необычное яйцо», Билл Пит / Facebook

Автор цієї книги, не лише письменник. Він пропрацював на студію Уолта Діснея, і брав участь у створенні таких легендарних мультфільмів, як «Білосніжка та сім гномів», «Аліса в Країні чудес», «Пітер Пен».

Історія розповідає у тому, що незвичайні речі – це завжди погано. І те, що нове для нас, не повинно лякати.

Також вам буде цікаво:

ТОП-7 кумедних книг для дітей

8 книг про батьківство, які написали знаменитості


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK