«Тролі: Знову разом»: KOLA, Оля Цибульська та LAUD подарували свої голоса героям анімаційної пригоди

Олександр Ківа
«Тролі: Знову разом»: KOLA, Оля Цибульська та LAUD подарували свої голоса героям анімаційної пригоди
«Тролі: Знову разом»: KOLA, Оля Цибульська та LAUD подарували свої голоса героям анімаційної пригоди

19 жовтня на широких екранах з'явиться продовження музичного анімаційного блокбастера "Тролі: Знову разом".

Читайте також«Щенячий патруль: Мегакіно»: у Києві відбувся прем’єрний показ анімаційної пригоди
Продовження музичного анімаційного блокбастера на великих екранах! Зустрічайте улюблених героїв у новій яскравій історії сповненій викликів та пригод.

До улюблених персонажів також приєдналися і нові герої, серед них: Віва, Вінілла й Флойд. Саме їм свої голоси подарувала фантастична зіркова команда дубляжу!

KOLA

Популярна українська співачка KOLA перевтілилась у нестримну та яскраву Вініллу. Дівчина із захватом поділилася емоціями від дебюту: «Збулася ще одна моя мрія — здублювати анімацію, адже я вперше стала акторкою дубляжу в анімаційній пригоді «Тролі: Знову разом!», прем’єра якого відбудеться на моє день народження 19 жовтня. Співпадіння? Не думаю. Найдивніша річ — це коли прибираються англійські слова і залишається лише твій голос, яким звучить твоя героїня. Вона в мене злюка, писемистична, груба, егоїстична дівчина, яка є дуже лінивою та вважає що праця — то не для неї, вона досягає успіхів задопомогою брехні! Короче — це протилежність мене і тому мені було дуже цікаво увійти в цей стан та образ. Я дуже вдячна студійній команді за запрошення, тому що я отримала неймовірні відчуття та незабутній досвід, і звісно чекатиму всіх на перегляді!»

LAUD

Харизматичний LAUD здублював учасника популярного тролячого бойзбенду Флойда: «Для мене це не перший досвід у дубляжі, оскільки в дитинстві я неодноразово озвучував різноманітні анімаційні історії, в тому числі мав досвід дублювання  пісень. Проте після того, як голос почав ламатися з дитячою кар’єрою дублювання довелося попрощатися. І ось вперше у дорослому віці мене знову запросили здублювати анімаційного героя. З Флойдом ми неабияк схожі, він, як і я, спокійний, врівноважений та доволі стриманий, що дуже відповідає моєму вайбу. 

Тож я був неймовірно радий долучитися до команди та перевтілитися у героя, який мені неймовірно імпонує, а ще виконати декілька крутих хітів. Тож обов’язково ідіть в кіно, щоб насолодитися яскравою пісенною атмосферою».

Оля Цибульська

Талановита співачка Оля Цибульська приміряла образ запальної Віви: «Дівчинка Віва, яку я озвучувала у «Тролі: Знову разом» для мене стала справжнім ковтком свіжого повітря, спогадом із безтурботного дитинства. Це коли ти не змагаєшся з життям, а бавишся у нього. І ця гра повертає тобі радість, спокій і тепло. Віва така ж темпераментна як я, шалено любить драйв, пригоди і бути поруч з тими, кого по справжньому любить». 

Дивіться у кінотеатрах «Тролі: Знову разом» з 19 жовтня! 


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK