Постраждалим від війни українцям допомагає одна із найбільших міжнародних організацій "CARE"

Постраждалим від війни українцям допомагає одна із найбільших міжнародних організацій
Благодійний фонд "Твоя опора" став партнером організації "CARE"/фото прес-служби БФ "Твоя опора"

Міжнародна організація з розвитку та гуманітарної допомоги CARE співпрацює з українським БФ "Твоя Опора", який здійснює закупівлю та доставку лікарням медобладнання та медикаментів

Читайте також«Ініціативне покоління»: нові проекти, які рятують країну
Міжнародна спільнота не залишається осторонь українського лиха з початку нового наступу наприкінці лютого, і все більше компаній та організацій прагнуть виявити свою солідарність та допомогти. Одна з найбільших та найдавніших благодійних організацій CARE також запропонувала свою підтримку. Вона працює вже понад 75 років і допомагає у понад ста країнах.

Через війну з росією та викликану нею гуманітарну кризу Україна увійшла до числа тих, кого сьогодні активно підтримує CARE.

“Ми дійсно пишаємося тим, що співпрацюємо з “Твоєю опорою” всередині України та допомагаємо людям, які потребують допомоги, медичного обладнання та ліків. Робота через партнерські організації є важливою, тому що місцеві організації – це люди, які збираються змінити громадянське суспільство. “Твоя Опора” – чудовий приклад”,
- Каже Карл-Отто Зентель, генеральний директор CARE Німеччина.

Допомога від "CARE" та БФ "Твоя опора" дозволить рятувати більше життів українців/фото прес-служби БФ "Твоя опора"

На перший пакет допомоги CARE для однієї з київських лікарень вдалося закупити важливе реанімаційне обладнання. Серед якого – і наркозна станція, і апарати штучної вентиляції легень, і пересувні світильники, і апарат ультразвукової діагностики, і багато інших медичних приладів та товарів. У лікарні кажуть, що це обладнання дозволить їм оперативніше діагностувати захворювання та бути мобільнішими, що надзвичайно важливо в умовах військового стану. Відтак це дозволить врятувати більше українців, зокрема постраждалих від війни.

«Ми пишаємося партнерством з CARE та вдячні за їхню допомогу. Водночас ми просимо не забувати про Україну! Щодня гинуть люди – діти та дорослі. Це пекло, яке стало нашою реальністю. Ми просимо підтримувати українців”,
– каже Валерія Татарчук, засновниця українського благодійного фонду “Твоя Опора”.

На перший пакет допомоги від "CARE" вдалося закупити важливе реанімаційне обладнання/фото прес-служби БФ "Твоя опора"

Для довідки

CARE – провідна гуманітарна організація, заснована 1945 року. У 2021 році CARE International працювала у більш ніж 100 країнах, охопивши понад 100 мільйонів людей. CARE працює в усьому світі, щоб рятувати життя, подолати бідність і досягти соціальної справедливості.

"Твоя Опора" - український благодійний фонд, заснований у 2014 році Валерією Татарчук, аби допомагати дітям із вродженими вадами серця. З початком російсько-української війни фонд розширив спектр своєї діяльності та почав надавати гуманітарну допомогу дітям, дорослому цивільному населенню, лікарням, у тому числі прифронтовим та дитячим лікарням, постраждалим від військових дій.

Вам буде цікаво почитати:

Фонд "Твоя опора" став офіційним членом Всесвітньої організації серця

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK