Рюкзак для першокласника: як вибрати зручний, безпечний та якісний рюкзак

Рюкзак для першокласника: як вибрати зручний, безпечний та якісний рюкзак
Рюкзак для першокласника: як обрати зручний, безпечний та якісний рюкзак

Процес вибору шкільного ранця – цікавий момент для кожного дошкільника. Це не проста купівля. А справжній ритуал, обряд ініціації, який за кілька тижнів перетворить малюка на школяра

Вибір рюкзака наближає момент істини. Коли переступивши поріг школи, дитина переходить на новий етап свого життя. Незабаром будуть нові друзі та нові ідеали. Інтер'єри ошатних класних кімнат, наповнені дитячим сміхом коридори та аромат свіжої випічки зі їдальні. Будні школяра неймовірні. Але щоб вони приносили малюкові лише позитивні емоції, важливо вибрати правильний рюкзак.

Вибору ранця потрібно приділити особливу увагу

Тут навіть нічого не пояснювати. Усі ми ходили до школи. І не з книг та фільмів знаємо, як правильний ранець може полегшити життя. І як невдала модель може зіпсувати все. Першокласники ще такі маленькі і тендітні. Тому рюкзак має бути особливим. Сконструйовано з урахуванням усіх особливостей анатомії шестирічок.

Які якості притаманні гарному шкільному рюкзаку? На що слід обов'язково звернути увагу?

Спинка . Рюкзаки Kite для першокласників мають запатентовані ортопедичні спинки, які мають спеціальні м'які подушечки. Вони щільно прилягають до спини, повторюючи її природні вигини. А найголовніше – знижують навантаження на спину та дбають про збереження здорової постави.

. Рюкзаки Kite мають продумані лямки S-подібної форми. Вони правильно лягають на плечі, дарують почуття комфорту та зовсім не тиснуть.

Наявність фіксуючих ременів . Нагрудний ремінь допомагає рівномірно розподілити вагу рюкзака разом із усім його вмістом. Додатковий поясний ремінь гарантує максимальний комфорт та зниження навантаження з хребта.

. Шкільний рюкзак має пережити безліч пригод. Він має гідно витримати усі випробування. А саме – щоденна активна експлуатація на кожному уроці та зміні. Якісні німецькі рюкзаки Kite виготовляються із міцних тканин та доповнюються надійною фурнітурою.

Організація внутрішнього простору . Це важливо для підтримання порядку всередині рюкзака.

Привабливий дизайн – запорука гарного настрою та мотивації відвідувати школу.

Світловідбивні елементи допоможуть дитині бути помітною на дорозі у темну пору доби.

Що покласти у рюкзак?

Вибираючи канцелярію для школи, творчих та розвиваючих гуртків, звертайте увагу на смак дитини. Коли шкільне приладдя має вражаючий зовнішній вигляд, бездоганну якість та цікавий дизайн, діти будуть навчатися з особливим натхненням та смакувати кожен момент у процесі пізнання наук.

Шкільна канцелярія Kite поєднує у собі відмінну якість та унікальний дизайн. Що особливо сподобається вашому чаду – Kite надає можливість зібрати повну колекцію канцелярського приладдя та аксесуарів у єдиній ліцензії та спільному дизайні. Адже це так чудово, коли весь комплект шкільних товарів підібраний у улюбленій тематиці дитини, а всі предмети гармонійно поєднуються між собою.

Kite – першокласні рюкзаки та канцелярія! Бренд отримав престижну премію «Вибір року» у 2021 році. Безліч задоволених клієнтів зробили свій вибір на користь німецької якості та комфорту.


Рюкзак для першокласника: як обрати зручний, безпечний та якісний наплічник

Процес вибору шкільного ранця – захопливий та довгоочікуваний момент для шкірного дошкільняти. Це не звичайна покупка. А справжній ритуал. Чарівний обряд ініціації, який за кілька тижнів перетворити малюка на серйозного та діловитого школярка.

Вибір рюкзака наближує момент істини. Коли, переступивши поріг школи, дитина переходитиме на новий етап своєї життя. Незабаром будуть нові друзі та нові ідеали. Інтер'єри причепурених класних кімнат, наповнені дитячим сміхом коридори та аромат свіжої випічки з їдальні. Будні школяра неймовірні. Але щоб вони приносили малечі лише позитивні емоції, важливо обрати правильний рюкзак.

Вибору ранця треба присвятити особливу увагу

                Тут можна навіть не пояснювати. Адже всі ми ходили до школи. І не з книжок та фільмів знаємо про те, як правильний ранець може полегшити життя та як невдала модель може все зіпсувати. Першокласники ще такі маленькі та тендітні. Тому наплічник має бути особливим. Сконструйованим з урахуванням усіх особливостей анатомії шестирічок.

Які якості притаманні гарному шкільному рюкзаку? На що треба обов'язково звернути увагу?

  • Спинка. Рюкзаки Kite для першокласників мають запатентовані ортопедичні спинки, оснащені спеціальними м'якими подушечками. Вони щільно прилягають до спини, повторюючи її природні вигини. А найголовніше – знижують навантаження на спину та дбають про збереження здорової постави.
  • лямки. Рюкзаки Kite мають продумані лямки S-подібної форми. Вони правильно лягають на плечі, дарують відчуття комфорту та зовсім не тиснуть.
  • Наявність фіксуючих ремнів. Нагрудний ремінь допомагає рівномірно розподілити вагу рюкзака разом зі всім його вмістом. А додатковий поясний ремень гарантує максимальний комфорт та зниження навантаження з хребта.
  • Якість. Шкільному рюкзаку належить пережити багато пригод. Тож він має гідно витримати усі випробування. А саме – щоденну активну експлуатацію на кожному уроці та перерві. Якісні німецькі рюкзаки Kite виготовляються з міцних тканин та доповнюються надійною фурнітурою.
  • Організація внутрішнього простору. Це важливо для підтримання порядку всередині рюкзака.
  • Привабливий дизайн – запорука гарного настрою та мотивації відвідувати школу.
  • Світловідбиваючі елементи допоможуть дитині бути помітною на дорозі у темну пору доби.

Що покласти у рюкзак?

Обираючи канцелярію для школи, творчих та розвиваючих гуртків, звертайте увагу на смаки дитини. Коли шкільні приладдя має гарний вигляд, бездоганну якість та цікавий дизайн, дітвора буде навчатися з особливим натхненням та смакувати кожний момент у процесі пізнання наук. Шкільна канцелярія Kite поєднує в собі відмінну якість та унікальний дизайн. Що особливо сподобається вашому чаду – Kite дає можливість зібрати повну колекцію канцелярських приладдя та аксесуарів в єдиній ліцензії та спільному дизайні. Адже це так чудово, коли весь комплект шкільних товарів підібраний у улюбленій тематиці дитини, а всі предмети гармонійно поєднуються між собою.

Kite – першокласні рюкзаки та канцелярія! Бренд отримав престижну премію "Вибір року" у 2021 році. Безліч задоволених клієнтів зробили свій вибір на користь німецької якості та комфорту.

Інформація надана у порядку ст.10 Конституції України та ст. 6 Закону України Про національні меншини в Україні

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK